Opgave vrije wagens en kinderoptocht!

Klik voor het  opgaveformulier voor de vrije wagens hier

Klik voor het opgaveformulier voor de kinderoptocht hier:  brief kinderoptocht 2016

Het zijn niet alleen de themawagens die invulling geven aan de grandioze optocht van Markelo, welke het laatste weekend van augustus door het dorp trekt. Ook de vrije wagens zijn een zeer welkome aanvulling op dit evenement tijdens het Dorpsfeest.

Enthousiaste vriendenclubs, verenigingen, scholen, collega’s het maakt niet uit; als het merendeel van de deelnemers maar in Markelo woont, kan deelnemen met een vrije wagen aan de optocht van het Dorpsfeest. Ook promotiewagens kunnen deelnemen aan de lange stoet van wagens.
Net als voorgaande jaren hoopt de optochtcommissie ook dit jaar weer veel vrije wagens te mogen begroeten, zodat deze samen met de themawagens van de buurten, de kinderoptocht en de muzikale begeleiding weer gaan zorgen voor een grandioos mooi festijn. Niet alleen de inwoners van Markelo maar ook bezoekers van heinde en ver zullen zeker van de optocht in Markelo, met als hoofdthema “Alderbastend beroemd en berucht”, gaan genieten!
Vorig jaar waren er nieuwkomers met een vrije wagen. Ook dit jaar rekent de  optochtcommissie op een vergelijkbare deelname als vorig jaar. Meer informatie over de deelname aan de optocht met een vrije wagen is te verkrijgen bij de leden van de optochtcommissie. De optochtcommissie is ook bereikbaar door een mail te sturen:optocht@dorpsfeestmarkelo.nl.