Munten

Het is al vele jaren zo dat je consumpties in de Dorpsfeesttent kunt betalen met munten.

Dorpsfeest Markelo heeft haar eigen munten: ze zijn eenvoudig te herkennen aan de witte kleur en het opschrift “Dorpsfeest Markelo” (zie afbeelding in de header hierboven).

Ook hebben we afspraken met Markelose horecagelegenheden. Tijdens Dorpsfeest Markelo kun je daarom óók betalen met munten van Zalencentrum De Haverkamp en Grand Café De Kroon. Dorpsfeestmunten zijn uiteraard ook als betaalmiddel bruikbaar bij de genoemde horecagelegenheden.

Online voorverkoop munten
Wil je vóór aanvang van het feest al munten bestellen? Dat kan! Tot vrijdagmorgen 23 augustus 9.00 uur is het mogelijk om online munten te bestellen. Je kunt je munten ophalen en betalen aan de kassa tijdens Dorpsfeest Markelo.

Wil je de munten al in huis hebben vóórdat het feest losbarst op vrijdagmiddag? Je kunt de munten ook ophalen tussen 10.30 uur en 12.30 uur op vrijdagochtend in de Dorpsfeesttent. Pinnen is uiteraard mogelijk!

Ondernemers, let op: de uitgifte van consumptiemunten wordt gezien als een handeling in het geldverkeer en is niet belast met omzetbelasting.