FestiFun

Zaterdag

“Alle kinderen in Markelo een hele vrolijke, stralende, dikke glimlach bezorgen!” Dat is het doel van de FestiFun-commissie van Dorpsfeest Markelo.

2020 is een gek jaar. Om te zorgen dat ook de allerkleinsten het Dorpsfeestgevoel behouden, is het in samenwerking met de Kösterskoele gelukt om toch FestiFun te organiseren voor kinderen van 0 tot circa 9 jaar. Uiteraard met inachtneming van de Corona-regels. Wij vragen daarom iedereen boven 18+ zich te registreren.

Op zaterdag 29 augustus is het SuperKoele FestiFun met een vrije inloop van 10.00 tot 13.00 uur. Dit jaar in het openluchttheater de Kösterskoele in Markelo. De ingang bevindt zich die ochtend uitsluitend aan de zwembadzijde. Van daaruit volgt iedereen de looproutes.

Er is een doorlopend programma van 10.00-13.00 uur, waarbij je ook gerust om 11.00 uur kan aansluiten. Aan ouders/verzorgers dus een oproepje: kom niet allemaal tegelijk en liefst met niet meer volwassenen dan noodzakelijk (1 volwassene per kind). Volwassenen nemen zoveel mogelijk plaats op de banken. Want we moeten een beetje streng zijn, om er binnen de richtlijnen toch een geweldig kinderfeest van te maken.

Roodkapje is erbij, dat is bevestigd. En de boze wolf blijft thuis ;-). Gaan jullie mee op Sprookjesspeurtocht? Kinderen hoeven zich niet aan te melden. Iedereen boven 18+ moet zich even registreren. Dat kan vooraf en dat kan met een scan van de QR code bij de ingang. We zien jullie graag. In de Koele is die ochtend natuurlijk nog veel meer te doen! Nu met z’n allen hopen op mooi weer! Met Dorpsfeestmunten kun je namelijk ‘koele’ ijsjes van De Noaber kopen. Drankjes betaal je met gewoon geld.

Houd deze website en onze Instagram en Facebook-pagina in de gaten voor meer nieuws en informatie.

We zien jullie graag op 29 augustus 2020 in de Koele!