De inrichting van de tent

Dit jaar wordt het net zo gezelliger in de Markelose tent als vorig jaar. Niet alleen gaat de muziek, op veler verzoek, een tandje zachter, als twee jaar geleden, ook is de tent ingericht nog aangepast. Daar waar het allemaal gebeurt, DE TENT! Je kunt er alle dagen gratis naar binnen en de consumptieprijs is van een acceptabel niveau. Dit begint uniek te worden in de regio. Het programma is altijd iets waar de feestgangers naar uitkijken.
De tentcommissie bereidt zich ruim op tijd voor om de tent op te bouwen, samen met een extra groep vrijwilligers die elk jaar een week van hun vrije tijd opofferen om de tent “in de beene” te krijgen. De voorbereiding zijn al veel eerder gestart. De thema bar kreeg een moderne skyline met een aantal Twentse tintjes. Het geheel is 7 meter hoog en 9 meter breed. De themabar is één van de items van de aankleding in de tent. Bezoekers die niet eerder in de Maarkelse tente zijn geweest kijken dan ook vaak hun ogen uit.

Er moet veel gebeuren dat voor de feestvierders onzichtbaar is. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend dat alles klaar staat… dagenlang wordt licht en geluid voorbereid door Dinand Olijdam, die de regie daarvan elke minuut onder controle heeft en zeer flexibel is. Hij zorgde vorig jaar voor de prachtige verlichting van de tent. Ook dit jaar heeft hij toegezegd de bezoekers te zullen verrassen.

Het kan eigenlijk niet anders dan dat we in Markelo de mooiste tent van iedereen hebben….. maar dat wisten we eigenlijk al!