Tent- en buiteninrichting

Dit jaar wordt het net zo gezellig in de Markelose tent als vorig jaar. De inrichting is vanaf 2019 wel anders: het podium komt aan de lange zijde te staan (richting de Kaasfabriek). En wat in 2019 ook verandert, is het buitenterras (eetstraat). Dit komt aan de kant richting ’t Wapen van Markelo. Nieuwsgierig? Meer hierover lees je hier.

De tentcommissie bereidt zich ruim op tijd voor om de tent op te bouwen, samen met een extra groep vrijwilligers die elk jaar een week van hun vrije tijd opofferen om de tent “in de beene” te krijgen. De voorbereidingen starten zij echter al veel eerder.

Ook bouwden vrijwilligers een zogenaamde “themabar”. De imposante bar doet niet onder voor een skihut in Oostenrijk! Deze themabar is dan ook één van de meest imposante items van de aankleding buiten de tent. En vanaf komende editie (2019) kun je er speciaalbiertjes kopen!

Er moet veel gebeuren dat voor de feestvierders onzichtbaar is. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend dat alles klaar staat… maar er zit heel veel voorbereiding in. Het licht en geluid is in handen van Dinand Olijdam, die de regie daarvan elke minuut onder controle heeft. Hij zorgt voor prachtige verlichting van de tent.

Het kan eigenlijk niet anders dan dat we in Markelo de mooiste feesttent van iedereen hebben… maar dat wisten we eigenlijk al!