OPGAVE VRIJE WAGENS OPTOCHT

Net als voorgaande jaren hoopt de optochtcommissie ook dit jaar weer veel vrije wagens te kunnen begroeten, zodat deze samen met de themawagens van de buurten en de kinderoptocht weer zorgen voor een geweldig mooie optocht. Niet alleen de inwoners van Markelo maar ook bezoekers van heinde en ver zullen zeker weer hun ogen uitkijken bij  de optocht van Markelo met het hoofdthema “Hew aait zo doane!”

De optochtcommissie was vorig jaar blij met de nieuwkomers bij de categorie vrije wagens en hoopt ook dit jaar op minimaal een vergelijkbare deelname. Als vrije wagen kun je inhaken op het hoofdthema, maar dit hoeft natuurlijk niet.
Het deelnameformulier staat op de site van het dorpsfeest. Na het invullen en verzenden hiervan, neemt de optochtcommissie contact met je op en ontvang je een voorschot op het prijzengeld. Enthousiaste vriendenclubs, verenigingen, scholen, collega’s het maakt niet uit, iedereen kan, als het merendeel van de deelnemers maar in Markelo woont, deelnemen met een vrije wagen aan de optocht van het Dorpsfeest.

Meer informatie over de deelname aan de optocht met een vrije wagen vind je hier. Daar vind je ook de afspraken en aandachtspunten voor het bouwen van een wagen en de verzekeringsvoorwaarden. De optochtcommissie is bereikbaar door een mail te sturen naar: optocht@dorpsfeestmarkelo.nl.

De optocht van Markelo was vorig jaar een groot succes! De vrije wagens hebben hieraan zeker een bijdrage geleverd. Ook dit jaar zal dit niet anders zijn. Dus twijfel niet en geef je op met een groep om deel te nemen met een vrije wagen.