Rondje geven

Rondjes geven. Bijna iedereen doet het wel eens. Gewoon “omdat het kan”, om iets te vieren, omdat je er geen genoeg van kunt krijgen, omdat je vindt dat iemand dat gewoon verdient, etcetera.

Tijdens Dorpsfeest Markelo ben jij wellicht iemand die rondjes geeft in de tent (of ontvangt natuurlijk, da’s ook leuk). Maar dit jaar is alles wel wat lastiger omdat er geen feesttent staat op het Dorpsfeestplein…

Maar daar hebben we iets op bedacht: ook dit jaar kun je iemand een rondje geven!

Ja, maar eh… hoe dan?
Het hele Dorpsfeest-weekend (donderdag, vrijdag, zaterdag & zondag) is een speciaal team op pad om rondjes uit te delen, letterlijk en figuurlijk. Dit team zorgt ervoor dat:

  • Het drankje dat jij voor hem/haar/hen uitkiest, bezorgd wordt;
  • Het Dorpsfeest gevoel & sfeer letterlijk en figuurlijk binnenkomt;
  • Er een dikke vette glimlach tevoorschijn komt (en ze gaan niet weg voordat dit zichtbaar is!).


Wie gun jij een rondje?
Dus aan jou de vraag: wie gun jij een rondje? De reden waarom je iemand dat gunt kan van alles zijn. Bijvoorbeeld iemand die een rotperiode heeft gehad, aan je opa en/of oma die in quarantaine zaten tijdens corona, iemand die altijd maar rondjes geeft in de tent maar nóóit iets terugkrijgt, of juist aan iemand te vieren heeft. Denk goed na: je kunt vast iets verzinnen!


Spelregels
We hebben een aantal spelregels voor het “rondje geven”. Dat zijn de volgende:

  • Het rondje is bestemd voor 1 of 2 personen, óf één gezin. Met andere woorden: niet voor grote groepen;
  • Als aanvrager moet je er zelf voor zorgen dat de ontvanger aanwezig is op het moment dat de ontvanger(s) “het rondje” ontvangt. Uiteraard hoor je de datum en het tijdstip van ons;
  • Als je een voorkeursdatum opgeeft, betekent het niet automatisch dat dit kan. Wij proberen er uiteraard wel rekening mee te houden;
  • We proberen zoveel mogelijk “aanvragers” en “ontvangers” blij te maken, maar niet iedereen komt aan de beurt;
  • Iemand opgeven voor “het rondje” kan van 7 augustus tot en met 20 augustus 00.00 uur . We behandelen alleen aanvragen die via onderstaand contactformulier worden ingediend.

Meld je aan!
Weet jij iemand wie je een rondje gunt? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Hoe beter en uitgebreider je je motivatie kunt toelichten, hoe groter de kans is dat we jouw “ontvanger” verrassen met “het rondje”.

Succes!