Dijkerhoek neemt weer deel aan de optocht 2017!

De optochtcommissie is zeer verheugd te kunnen melden dat de buurt Dijkerhoek ook dit jaar weer deel zal nemen aan de optocht op 27 augustus 2017.  Bij de thematrekking in februari was de buurt Dijkerhoek nog niet vertegenwoordigd. Maar dat was geen probleem, want buurten kunnen altijd later nog besluiten om toch deel te nemen aan de optocht. Uit de overgebleven thema’s hebben zij het thema “Saoudi Arabië” getrokken.

Een aantal jaren hebben de heren van de Dijkerhoek als vaandelzwaaiers meegelopen vooraan in de optocht. In die jaren was er te weinig animo in de buurt om een wagen te kunnen bouwen. In 2015 heeft de buurt Dijkerhoek een 7e plek weten te behalen met de wagen “Komkommertijd”.  De buurt was erg enthousiast tijdens het bouwen, maar helaas konden ze in 2016 niet opnieuw de mankracht bij elkaar krijgen om met een wagen voor de dag te komen. Daarom zijn we nu ontzettend blij verrast dat ze het dit jaar weer opnieuw gaan proberen. Hulde voor de Dijkerhoek !

We zijn dan ook bijzonder benieuwd wat ze van het thema Saoudi Arabië zullen gaan maken. We wensen de buurt alvast heel veel succes en plezier met het bouwen !