Rudi, Willian en Edwin zijn OkDetNog

Een bomvolle tent die saamhorigheid ademt; dat is waar OkDetNog van droomt. De spanning werd langzaam opgevoerd, telkens wisten ze in de afgelopen weken een tipje van de strohoed te onthullen. Er werden vele namen genoemd tijdens verjaardagen en partijtjes. Het is nu de hoogste tijd vinden Rudi Bussink, Willian Potman en Edwin Smit om Markelo voor te bereiden op het optreden van OkDetNog dat op vrijdagavond gepland staat in de line-up van Dorpsfeest Markelo.

Dit trio is namelijk al maanden bezig om te repeteren onder muzikale begeleiding van een geweldige gelegenheidsband. Als het aan Rudi, Willian en Edwin ligt wordt de tent op vrijdagavond 23 augustus op de kop gezet. Zij hebben naast bekende meezingers, ook een flink aantal speciaal voor OkDetNog geschreven nummers ingestudeerd. Voor de teksten van deze nummers zijn niemand minder dan Rudi Smit en Rudi Bussink verantwoordelijk.

Rudi Smit maakte net als Edwin deel uit van MutDetNoe, de groep die vele jaren alleen tijdens het Maarkelsefeest gezamenlijk het podium opklommen. De associatie met MutDetNoe is er dan ook wel degelijk, maar het trio benadrukt dat ze hun eigen invulling gaan geven aan OkDetNog. Met Edwin aan boord kent de groep het ‘kunstje’ waarmee je een tent vol Markelose feestgangers kunt laten dampen. Daar zal de hele setting van OkDetNog dan ook vast en zeker gebruik van gaan maken.

Bron: Maarkelsnieuws