Aanpassing bardiensten

Het Dorpsfeest is een feest voor Markelo en door Markelo. De leden van de Tentcommissie zijn hiervoor al weer druk bezig met de indeling van de bardiensten tijdens het Dorpsfeest Markelo dat dit jaar gehouden wordt op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 augustus. “Gelukkig stellen zich hiervoor heel veel mensen vrijwillig beschikbaar, waarvoor allemaal alvast bedankt. Maar dit aankomende feestweekend hebben wij voor zowel de vrijdag- als de zaterdagavond te weinig vrijwilligers om alle bardiensten te vullen.

Op bepaalde diensten hebben we ‘teveel’ vrijwilligers en voor de dienst ervoor of erna te weinig”, vertellen Gerrie Dennissen en Annette Wold. De organisatie is hierdoor genoodzaakt om de tijden van de diensten aan te passen zodat de bezoekers van dit feest wel vakkundig kunnen worden voorzien van een drankje. De nieuwe tijden voor de vrijdag- én zaterdagavond gaan worden; 18.00 – 21.00 uur, 21.00 – 24.00 uur en de late dienst blijft 24.00 – 02.15 uur.

Mochten vrijwilligers hiermee problemen hebben dan kan men dat uiteraard doorgeven via tappen@dorpsfeestmarkelo.nl. Samen wordt dan naar een oplossing gezocht. Zin om ook tijdens het feestweekend achter de bar te helpen? Ook dit kun je doorgeven via het bovengenoemde mailadres van het Dorpsfeest. “Laten we er samen een Machtig Mooi feest van gaan maken”, aldus Gerrie en Annette namens de Tentcommissie van de Stichting Dorpsfeest Markelo.

Bron: Maarkelsnieuws