Tweede loting biljartronde -heren- bekend

Alle wedstrijden in de eerste ronde van het Koningsbiljarten zijn gespeeld. De uitslagen van de eerste ronde zijn bekend. Tijdens en na afloop van de eerste ronde zijn er enkele vragen en onduidelijkheden geweest, welke de Biljartcommissie uiteraard zoveel mogelijk willen wegnemen.

Klik hier voor de definitieve loting van de 2e biljartronde -heren-.

Inloten deelnemers
Om vooraf duidelijkheid te kunnen geven wanneer we deelnemers moeten inloten, volgt hierbij een schema. Tevens is de keuze gemaakt om bij de damespartijen enkele rondes over te slaan, zodat hier de laatste 4 deelnemers niet te vroeg bekend zijn.

Ter info, ronde drie zal plaatsvinden in week 22 (27 t/m 29 mei).

 

Ronde Heren Ingeloot Dames Ingeloot
1 140 32
2 70
3 36 1 16
4 20 2
5 12 2 8
6 8 2
7 4 4

 

Verhinderd op speelavond
Uiteraard hopen we dat iedereen er zoveel mogelijk aan doet om op de ingedeelde wedstrijdavond daadwerkelijk te spelen. Mocht het echter voorkomen dat het onmogelijk is om die avond te spelen, dan de wedstrijd (waar mogelijk) WEL spelen in het café waar je oorspronkelijk behoorde te spelen.Bij verhindering uiteraard contact opnemen met je tegenstander, gezamenlijk een andere datum bepalen en hierover contact zoeken met de lokaliteit waar je behoort te spelen.

Volgorde van de te spelen partijen
Alle partijen staan in een bepaalde volgorde binnen de tabel, echter is het NIET de volgorde waarin men de wedstrijden MOET afwerken. Is de middelste partij bijvoorbeeld als eerste volledig aanwezig dan vormt het geen enkel probleem om met deze wedstrijd aan te vangen.

Starten van de partij
Iedere partij begint met de keuze trekstoot, waarbij de winnaar mag bepalen of hij/zij begint met de acquitstoot of de tegenstander laat beginnen.

Gelijke eindstand
Beide personen spelen een nieuwe partij, waarbij men de helft van het originele aantal te maken caramboles (afgerond naar boven) dient te maken voor de winst. Dit blijft doorgaan tot er een winnaar is.

Mochten er naar aanleiding van bovenstaande toelichting extra vragen zijn, dan ontvangen wij deze graag.

Wij wensen als Biljartcommissie van Dorpsfeest Markelo alle resterende deelnemers veel succes in de 2e biljartronde van Koningsbiljarten.

Maike, Marit, Eddy en Rudy.