Inschrijving biljarten 2022

De coronaregels zijn sinds afgelopen weekend bijna helemaal verdwenen en Markelo kan eindelijk uitkijken naar weer een echt Dorpsfeest!  Dat betekent dat ook de strijd voor de titel Biljartkoningin & Biljartkoning nu al van start kan gaan. Waar we vorig jaar nog een verkort toernooi speelden, kunnen we nu in samenwerking met de lokale horeca het toernooi organiseren zoals het bedoeld is: van en voor Markeloërs en met hopelijk veel publiek! Altijd al de droom gehad om Koning of Koningin te worden? Schrijf je dan nu in!

Belangrijke data:

  • Inschrijven kan tot en met 13 maart
  • Loting 1e ronde publicatie: 20 maart
  • 1e ronde: week 13 (28 maart – 03 april)
  • 2e ronde: week 16 (18 april – 24 april)

Vorig jaar was de indeling van het toernooi al aangepast en dit werd enorm gewaardeerd. Dus ook dit jaar worden de halve-finales eerder gespeeld, namelijk op een avond voorafgaand aan de finale (en dus niet meer op de finale-avond zelf). De finale-avond zelf begint met de wedstrijden om de plaatsen 3 en 4. Aansluitend hierop volgen de finales.

Reglement
We spelen dit jaar met het principe van indeling op moyenne, hierbij loten gelijkwaardige moyennes tegen elkaar tot aan de vrije loting bij de top 8

We spelen met het zogenaamde “afvalsysteem”: de verliezer van de betreffende partij is direct uitgeschakeld. We loten in bij zowel de dames als bij de heren op het moment dat er een oneven aantal deelnemers overblijft.

Uiteraard moeten alle deelnemers het gehele toernooi woonachtig zijn in Markelo om kans te maken op de titel van Biljartkoning of Biljartkoningin 2022.

Opgeven
Voldoe je aan het reglement en wil je je opgeven? Dat kan op twee manieren:

  1. Via onderstaand inschrijfformulier
  2. Via biljarten@dorpsfeestmarkelo.nl

Als je je per e-mail opgeeft, geef dan in ieder geval de volgende gegevens door:

  • Naam
  • Moyenne (indien aanwezig)
  • Telefoonnummer (bij voorkeur mobiel nummer)

NB: bij deelname ga je akkoord met het feit dat de biljartcommissie de naamgegevens en telefoonnummers delen met de overige deelnemers van het toernooi in 2022.