Biljartkoning- of koningin 2021 worden? Inschrijven kan nu!

We kunnen het organiseren dus gaan we het organiseren! In samenwerking met de lokale horeca gaan we dit jaar weer een toernooi organiseren om te strijden voor de titel Biljartkoningin & Biljartkoning van 2021. Altijd al de droom gehad om Koning of Koningin te worden? Schrijf je dan nu in!

Omdat we nu nog maar een korte periode hebben tot aan de finale-avond en de vakantieperiode hier ook nog in valt, zijn we genoodzaakt de eerste drie rondes te plannen in de weken 12 t/m 16 juli & 19 t/m 23 juli. Jullie zullen dan ook begrijpen dat het onderling verzetten van wedstrijden minder eenvoudig is dan andere jaren. Houd hier rekening mee, als je wilt meestrijden voor de felbegeerde titels.

Daarnaast hadden wij vorig jaar al het plan opgevat om de finale-avond aantrekkelijker te maken en dat gaan we dit jaar uitvoeren. Hoe ziet dat er concreet uit?

  • De halve-finales worden eerder gespeeld, namelijk op een avond voorafgaand aan de finale (en dus niet meer op de finale-avond zelf).
  • De finale-avond begint met de wedstrijden om de plaatsen 3 en 4. Aansluitend hierop volgen de finales. Hierdoor wordt het aantal partijen tijdens de finale-avond verminderd van 6 naar 4, zodat de ontknoping sneller gaat.


Reglement
We spelen dit jaar met het principe van vrije loting, iedereen kan dus tegen iedereen loten

We spelen met het zogenaamde “afvalsysteem”: de verliezer van de betreffende partij is direct uitgeschakeld. We loten in bij zowel de dames als bij de heren op het moment dat er een oneven aantal deelnemers overblijft.

Uiteraard moeten alle deelnemers het gehele toernooi woonachtig zijn in Markelo om kans te maken op de titel van Biljartkoning of Biljartkoningin 2021.

Opgeven
Voldoe je aan het reglement en wil je je opgeven? Dat kan op twee manieren:

  1. Via onderstaand inschrijfformulier
  2. via biljarten@dorpsfeestmarkelo.nl

Als je je per e-mail opgeeft, geef dan in ieder geval de volgende gegevens door:

  • Naam
  • Moyenne (indien aanwezig)
  • Telefoonnummer (bij voorkeur mobiel nummer)
Let op: vanwege de korte periode voor het dorpsfeestweekend kun je je opgeven tot en met 7 juli.

NB: bij deelname ga je akkoord met het feit dat de biljartcommissie de naamgegevens en telefoonnummers delen met de overige deelnemers van het toernooi in 2021.