Biljartkoning en Biljartkoningin 2016

De voorrondes van het biljarttoernooi worden traditiegetrouw gespeeld van maart t/m juli. Het gastcafé voor de finalepartijen dit jaar is “Wapen van Markelo “. Daar zal op donderdag 25 augustus op het groene laken de grote ontknoping plaatsvinden. Dit is een dag voor de officiële opening van het Dorpsfeest Markelo. Het biljarten maakt onderdeel uit van dit machtige mooie Maakelsfeest. De Biljartkoning en de Biljartkoningin stappen namelijk ook in de koetst die vooraan in de optocht van zondag 28 augustus door het dorp Markelo zal gaan rijden.
De belangstelling voor de strijd om het biljartkampioenschap van Markelo is bij de dames de laatste jaren overweldigend. Dames spelen in een aparte competitie. Op vallend de laatste jaren was de publieke belangstelling bij de damespartijen, deze was aanzienlijk groter als die bij de heren biljarters.

Inschrijven:

Iedereen die aanspraak wil maken op de felbegeerde titels kan zich opgeven bij één van de deelnemende cafés; Wapen van Markelo, De Haverkamp, Toornsmit, Dieka v/d Kruusweg, Vennebekken en de Kroon. Inschrijven per email kan natuurlijk ook, door het sturen van een mailtje naar biljarteninmarkelo@hetnet.nl onder vermelding van: naam, telefoon en huidig moyenne. Opgave kan tot 28 februari a.s. Het mag duidelijk zijn dat je inwoner bent van Markelo.