1e speelronde Koetsbiljarten

De strijd om de titel Biljartkoningin & Biljartkoning gaat in de eerste week van april weer van start. Krijgen we een nieuwe Biljartkoningin & Biljartkoning of weten Marjolijn & Freddy hun titel met succes te verdedigen en mogen ze nogmaals in de koets plaatsnemen? Maar liefst 172 deelnemers gaan dit jaar strijden om de titels, wat een record aantal deelnemers betreft. Hier zijn we als organisatie natuurlijk ontzettend blij mee.

De loting voor de eerste ronde heeft inmiddels plaatsgevonden.  Het speelschema voor de eerste ronde van het Koetsbiljarten 2019 is verzonden aan alle deelnemers. Bij verhindering contact opnemen met je directe tegenstander en het café waar je behoort te spelen.

Net zoals afgelopen jaar hebben we de moyennes van +/- 125 biljarters gecontroleerd en waar nodig aangepast op basis van het huidige moyenne waarvoor ze bij de Biljart Bond LOGO of M.B.C. spelen. Het moyenne van LOGO gaat voor t.o.v. het moyenne bij M.B.C. Bij een groot verschil tussen het huidige moyenne en het algemene moyenne en tevens  een redelijk aantal wedstrijden gespeeld is een moyenne tussen deze twee moyennes genomen.

Gelieve de uitslagen & het aantal beurten invullen op de formulieren van de lokaalhouder (kastelein).

Ontbrekende, gewijzigde contactgegevens of opmerkingen over de loting graag doorgeven via de mail.