Uitreiking Dorpsfeest magazine 2016

Met de puinresten op de achtergrond die plaats moeten maken voor een prachtig centrumplein heeft Erik Wevers het eerste exemplaar van het Dorpsfeest Magazine 2016 in ontvangst mogen nemen. Met het thema ‘Alderbastend beroemd & berucht’ in het achterhoofd is het niet zo vreemd dat het eerste exemplaar uitgereikt wordt aan Erik Wevers die in de autosport zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Het Dorpsfeest Magazine is een jaarlijkse uitgave met informatie en achtergrondverhalen in aanloop naar het Dorpsfeest in het laatste weekend van augustus. Deze week zal het Dorpsfeest Magazine 2016 huis-aan-huis worden bezorgd in Markelo en omgeving.

Naast de informatie over het feest zelf staan in het magazine ook elk jaar achtergrondverhalen rondom een bepaald deel van het feest. Dit jaar is gekozen om ‘Alderbastend beroemde & beruchte’ personen uit de buurten uit te lichten. Maar ook de ontwikkelingen rondom Plan Mooi Markelo met betrekking tot het Dorpsfeest zult u kunnen lezen in het magazine.

Het Dorpsfeest Magazine is een uitgave van de Stichting Dorpsfeest Markelo in samenwerking met Stichting Maarkelsnieuws. De editie van 2016 is de zesde editie waarin de redactie van de lokale nieuwssite en PR commissie samen zorg dragen voor de inhoud van het blad. Robert Markvoort was evenals de voorgaande edities verantwoordelijk voor de opmaak van het magazine. Het Dorpsfeest Magazine 2016 is met 40 pagina’s dikker dan voorgaande jaren.