Ouderwets gezellig in de Maarkelse tent

Op donderdagmiddag 25 augustus begint Dorpsfeest Markelo ‘Ouderwets gezellig’ in de feesttent. Dit is de nieuwe invulling van wat traditioneel bekendstond als het seniorenprogramma. Dit onderdeel van Dorpsfeest Markelo is verplaatst naar het feestterrein centraal in het dorp.

Dat is misschien even wennen voor de trouwe bezoekers, maar spreekt naar verwachting een grotere groep Markeloërs aan. Het wordt ouderwets, het wordt gezellig en iedereen is welkom!

Bruin café in de tent
De tent maken we geschikt voor ‘good old’ Markelo en uiteraard toegankelijk voor mensen die misschien minder goed ter been zijn. De inrichting wordt ‘ouderwets gezellig’. Geen lange tafels en houten bankjes, maar met knusse zitjes rond een tafel in de sfeer van een groot bruin café uit vroegere jaren. De bediening loopt rond met hapjes en drankjes. Er is een dansvloer en livemuziek.


Tijd voor een nieuwe invulling
Mooie herinneringen worden opgehaald en gedeeld met vrienden en oude bekenden. Niet in de zaal, maar gewoon in de Maarkelse tent. “We vinden het tijd om met deze middag meer Markeloërs aan te spreken en ook dit onderdeel in onze tent te vieren. We beloven dat het ‘ouderwets gezellig’ wordt”, aldus Hilko Pruntel, voorzitter van Dorpsfeest Markelo.