Ontwerpwedstrijd

Ode aan de Wagenbouwers in Markelo!
Doe je ook mee?

Zoals jullie allen weten bestaat de optocht in Markelo dit jaar 50 jaar. Een bijzondere mijlpaal die de organisatie niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. De jubileumcommissie van de optocht wil graag samen met de inwoners van Markelo een kunstwerk ontwerpen, als blijvende herinnering aan 50 jaar optocht en tegelijkertijd een ode brengen aan de wagenbouwgroepen in Markelo, die ervoor gezorgd hebben dat wij als publiek al 50 jaar kunnen genieten van een geweldige optocht in Markelo!

We willen jou/jullie als inwoners van Markelo dan ook uitdagen om mee te denken over het ontwerp van dit kunstwerk en mee te doen aan een ontwerpwedstrijd. Iedere inwoner (oud-inwoner) van Markelo mag meedoen. Dit kan als individu of als groep.

Schetsontwerp
Het schetsontwerp (op papier / of digitaal) voor het kunstwerk moet uiterlijk 1 juni aanstaande worden ingeleverd. Dit kan per mail: jubileum@maarkelsnieuws.nl of in de hal van fotostudio Markelo. Hier staat een bus waar het ontwerp ingediend kan worden. Het schetsontwerp dient te worden aangeleverd met een onderbouwing / motivatie van het tot stand komen van dit ontwerp en waarom jij denkt dat dit ontwerp het winnende ontwerp zou kunnen zijn.  

Jury
Een jury die bestaat uit een aantal inwoners van Markelo zullen de ingezonden ontwerpen beoordelen en uit de ingezonden ontwerpen een winnaar kiezen. Over de bekendmaking van de winnaar zal nadere info worden verstrekt via Maarkelsnieuws.nl en Dorpsfeestmarkelo.nl  

Dus!
Voel jij je aangesproken en vind je het leuk om op een unieke wijze een ode te brengen aan de wagenbouwers van Markelo, wacht niet af, maar doe mee en lever je ontwerp aan! Voor de winnaar ligt er, naast het te maken kunstwerk, een leuke prijs klaar!  

Het is de bedoeling om het kunstwerk op een mooie, voor de optocht toepasselijke plek, te plaatsen.  

We wensen jullie allen heel veel plezier bij het maken van je ontwerp en wachten vol spanning af!

Met vriendelijke groet,
De jubileumcommissie