Nieuwe website Dorpsfeest Markelo

Tijden veranderen. Zo ook de manier van berichtgeving en marketing. De eerste website van het Dorpsfeest Markelo was alweer een aantal jaren in de lucht. De tijd gaat echter hard vooruit en zo ook de gebruikers en hun mobiele bereikbaarheid. Tot naar schatting zo’n 80% van de gebruikers die een website bezoekt, doet dit al via een mobiel apparaat (tablet/mobiel). Een normale website is niet goed te bekijken op een mobiel apparaat. De website moet daarvoor “responsive” worden. Dat houdt in dat deze mee schaalt naar mate het scherm groter of kleiner is. Dat is slechts één van de redenen waarom er gekozen is voor maken van een nieuwe website.

Gisteravond 27 juni, om 20:15 is door Henk Bussink officieel het startschot gegeven voor de lancering van deze nieuwe website.

Wij als Dorpsfeest Markelo hebben in samenwerking met Remgro web & ICT oplossingen een nieuwe website ontwikkeld die aan de laatste stand van de techniek voldoet. Hier kunnen we hopelijk heel wat jaren mee vooruit. Er is gekozen voor het gebruik van veel fotomateriaal en ook video materiaal. Dit geeft een levendiger beeld en straalt meer feest uit.

Graag willen wij via deze weg nog eens iedereen bedanken die heeft geholpen bij de totstandkoming dan deze website.