Nieuwe vlag in top

Dat DFM’20 niet door kan gaan, betekent niet dat onze vrijwilligers stilzitten. Integendeel. Zoals ieder jaar wordt op de eerste zaterdag na het Goorse School & Volksfeest de Dorpsfeestvlag gehesen op de Silo van ABZ in Markelo. Dit jaar extra bijzonder: op deze vlag prijkt het nieuwe logo van Dorpsfeest Markelo.

Achter de schermen

Achter de schermen is in de afgelopen periode op allerlei fronten heel hard gewerkt om het ‘Maarkels Feest’ gevoel, juist nu, erin te houden. “De coronatijd maakt onze commissies juist creatief. Eén voorbeeld daarvan is het opfrissen van de huisstijl van het Dorpsfeest Markelo”, zegt voorzitter Hilko Pruntel. “Bij huisstijl moet je denken aan onder andere logo, kleurgebruik, fotografie”, vult Renske Landeweerd aan. Zij zit de 4-koppige communicatiecommissie voor. “De uitstraling sluit aan bij de veranderingen die in 2019 zijn ingezet en zetten we in op deze website, onze officiële Facebookpagina en Instagram. Alles kreeg meer jeu. We pakten dit natuurlijk op in samenwerking met Markelose bedrijven.”

Versoepeling maatregelen

Per 1 juli worden veel maatregelen rondom COVID-19 versoepeld maar een grote feesttent neerzetten zit er nog niet in. Maar de versoepeling zorgt er wel voor dat het bestuur en de commissies van Dorpsfeest Markelo samen met andere partijen in overleg zijn om eventuele bijzondere activiteiten en acties te bedenken, die op verantwoorde manier het Dorpsfeest gevoel geven. Volg deze website en onze social media kanalen!