Markelose biljarters gaan voor titel!

Afgelopen zaterdag kwam eindelijk het verlossende bericht dat het Markeloos Feest doorgaat en dat ook het biljartkampioenschap kan plaatsvinden. In een inschrijvingsperiode, die slechts enkele dagen duurde, gaven maar liefst 109 heren en 22 dames zich op om te gaan strijden voor de titel Biljartkoning en -koningin van Markelo, een aantal waarmee de biljartcommissie ontzettend blij is.

Loting eerste ronde
Dit mooie aantal inschrijvingen betekent dat de eerste ronde al voor 14 juli gespeeld moet zijn. Het is dankzij de geweldige medewerking van de Markelose horeca dat deze ronde al zo snel afgewerkt kan worden. Aan de deelnemers het verzoek om de indeling qua tijd en locatie vast te houden, zodat in iedere deelnemende horeca-gelegenheid ouderwets gezellige avonden plaatsvinden.

Het schema van de indeling van de eerste ronde vinden jullie hier terug.

Deelnemers ontvangen de indeling ook in de mailbox. Mocht je deze niet vinden, check dan je spambox. Mocht je daar de mail ook niet vinden, mail dan even naar: biljarten@dorpsfeestmarkelo.nl .

Let op! Donderdag 15 juli wordt gestart met de tweede ronde.
Vanwege het hoge aantal deelnemers zijn de wedstrijden in de tweede ronde voor de heren gepland op donderdag 15 juli en maandag 19 juli. De loting hiervoor wordt op woensdag 14 juli gedeeld!

Finale bij Wapen van Markelo
Eigenlijk stond de finale van het biljartkampioenschap gepland bij Dieka van de Kruusweg. Door allerlei omstandigheden rondom het coronavirus is in goed overleg besloten de volgorde van finale-locaties te veranderen en de finale-avond dit jaar bij het Het Wapen van Markelo te organiseren.

Coronamaatregelen
Bij de gehele organisatie wordt steeds gekeken naar de actuele situatie rondom het coronavirus en hier wordt op alle manieren rekening mee gehouden.