Jong Markelo geniet van FestiFun

Zaterdag

Als Markelo ontwaakt na een fantastische feestavond in de tent is het tijd voor FestiFun, het kinderfestival waar jong Markelo mee opgroeit. Het begon vanmorgen om 10.00 uur. Kinderen leverden hun kleurplaat in die ze op school kregen of via dorpsfeestmarkelo.nl.

Feesten met Rogier de Avonturier en Festina

Daarop volgde een gevarieerd programma met onder andere een traptrekkerrace dwars door de feesttent voor de jongsten, voetballen tegen de penaltywand voor de kinderen van zeven jaar en ouder en disco voor iedereen. Rogier de Avonturier was de grote showmaster, natuurlijk vergezeld door Dorpsfeestmascotte Festina.

Winnaars FestiFun acties

Bram Worsink (7-10 jaar) en Thijs Reilink (10 jaar en ouder) wonnen met hun penalty’s kaartjes voor een wedstrijd van FC Twente. Floor Schreibeld (3e), Lianne Schreures (2e) en Koen Reilink (1e prijs) wonnen met hun creaties de kleurplaatwedstrijd en een fantastisch kermispakket.

Cheque ter waarde van € 500,–

Grote verrassing voor de FestiFun organisatie was de overhandiging van een cheque van maar liefst
€ 500,– euro voor FestiFun 2024. De wagenbouwers van buurt de Koekoek stoppen met wagenbouwen en verkochten het onderstel van hun wagen. De opbrengst doneerden zij voor nog meer FestiFun!