Feestregels Dorpsfeest Markelo 2023

Over een week proosten we tijdens het borreluurtje. Benieuwd naar het complete programma voor #dfm23? Het nieuwe programmabeukske vind je in de Markelose winkels en horecagelegenheden. Al weken warmen we Markelo op voor #hetleukstefeestjevanhetjaar op Facebook en Instagram. Volg @maarkelsfeest als jij ook up to date wilt zijn.

Bij dit feest horen ook feestregels. We lichten er een paar uit. Alle huisregels vind je hier.

Op het leukste feestje van het jaar draait het om saamhorigheid. Iedereen is welkom. Toegang tot het feestterrein en de feesttent is dan ook gratis. Er is natuurlijk geen plek voor geweld, discriminatie, seksuele intimidatie en pesten!

Heb je je munten nog niet online besteld? Je koopt ze even buiten de feesttent. Ze kosten € 2,50 en gelden als betaalmiddel van donderdag 24 t/m zondag 27 augustus in de feesttent, bij de snackkramen en bars op het feestterrein en ook bij Restaurant ’t Wapen van Markelo en Cafetaria & ijssalon De Spieker in Markelo.

Nix 18! Alcohol drinken onder de 18 jaar is niet toegestaan. Hierop wordt gecontroleerd. Zorg dat jij het benodigde polsbandje van Dorpsfeest Markelo 2023 draagt!

Roken doe je buiten op ons fantastisch aangeklede buitenterras.

Het bij je hebben of verhandelen van drugs is niet toegestaan. Ook het gebruik van lachgas is verboden. Wij zorgen voor genoeg vermaak, dus je hebt deze middelen echt niet nodig! 😊

Op het feestterrein en in de feesttent is cameratoezicht, onze beveiligers en sfeerbewakers houden een oogje in ‘t zeil.

Er is een EHBO post in de kringloopwinkel aan het Pastoriepad. En op meerdere plekken op het feestterrein bevinden zich toiletten. Het toiletgebouw het dichtstbij de feesttent is geschikt voor minder validen.

We zien je graag van donderdag 24 t/m zondag 27 augustus in Markelo! Samen maken we er #hetleukstefeestjevanhetjaar van!