Dorpsfeest Markelo hele weekend live te volgen

Waar je dit weekend ook bent, je kunt Dorpsfeest Markelo van vrijdag tot en met zondag live volgen via live-beelden van Hofstreek TV. Zo hoef je dus niks te missen van het feest!

 Tijdens het Dorpsfeest Markelo staan er heel wat artiesten en acts op het podium. Al jaren is het zo dat Hofstreek radio en Hofstreek TV (live) (beeld)opnames maakt, van bijvoorbeeld de optocht. Dat aanbod breiden we nu verder uit.

Voorzitter van het Dorpsfeest Markelo, Hilko Pruntel: “Iedereen die het Dorpsfeest wil vieren, doet dat natuurlijk het liefst op het feestterrein zelf. Maar dat kan niet altijd, omdat er bijvoorbeeld nog aan een optochtwagen gebouwd moet worden. Of omdat iemand gewoonweg niet in de gelegenheid is om naar de tent te komen, maar wel graag wat van het feest wil meekrijgen. Daarom hebben we de samenwerking met Hofstreek TV uitgebreid: zij zenden het hele weekend live-beelden uit”.

Hele weekend live-beelden
Iedereen die dat wil, kan op elk moment van de dag live meekijken met het gefeest via de live-beelden van Hofstreek TV. “Het leuke daaraan is dat je live kan zien wat er op het podium gebeurt en het enthousiasme uit de tent meekrijgt. Zo hoef je dus niets te missen!” aldus Hilko.