Dorpsfeest Markelo 2019: dit vonden jullie ervan!

Begin september vroegen we jullie om input te leveren voor de evaluatie van Dorpsfeest Markelo 2019. Wat vonden jullie top en wat zijn jullie tips? Dat hebben we geweten: we kregen meer dan 250 tops & tips binnen! En daar zijn we maar wat blij mee, want met jullie feedback kunnen we het feest nog leuker, beter en mooier maken.

Dit jaar waren er een heel aantal veranderingen: een nieuwe tentindeling, een nieuw buitenterras, een nieuwe locatie van het Vogelschieten, een andere invulling van het Borreluurtje en het Frühshoppen, de komst van de Keet Parade op zaterdagmiddag… genoeg onderwerpen om te evalueren.

Naast organisatorische en praktische zaken -die we zelf evalueerden-, willen we ook graag weten hoe jullie het feest dit jaar hebben ervaren. Een manier om daar achter te komen, is door het jullie te vragen. Via de website dorpsfeestmarkelo.nl kon iedereen twee weken lang tops en/of tips insturen. Wat was er goed dit jaar en wat kan er volgend jaar beter en/of anders?


Dit vonden jullie top!

 Jullie vonden gelukkig heel veel “top” dit jaar! Dit zijn de drie meest genoemde:

–  De nieuwe locatie van het Vogelschieten & de aankleding;

–  De nieuwe indeling van de tent;

–  De nieuwe locatie van het buitenterras & de aankleding.

Het is supergaaf om terug te lezen hoe jullie als bezoeker deze veranderingen als (zeer) positief ontvangen hebben. Dat geeft ons als organisatie energie en vertrouwen om deze lijn voor volgend jaar verder door te zetten!


Dit zijn jullie tips

Uiteraard zijn er ook altijd dingen die beter en/of anders kunnen. Er kwamen een heel aantal voorbij, maar er staken er een paar met kop en schouder bovenuit. De top 3 van meest ingestuurde tips:

–  Meer toiletvoorzieningen op meerdere locaties;

–  Geluid in de tent (soms) te hard;

–  Biljartfinale duurde (veel) te lang.

Dit zijn stuk voor stuk hele bruikbare tips waarmee we, naast de andere tips, voor Dorpsfeest Markelo 2020 aan de slag gaan.


Bedankt voor het meedenken!

We zijn heel blij met al jullie ingestuurde reacties. Ontzettend bedankt daarvoor!

Op naar Dorpsfeest Markelo 2020!