Borreluurtje: Oud maar Goud!

De Trap ‘m An Party wordt omgedoopt naar Borreluurtje!

Aan de oproep van Dorpsfeest Markelo om mee te denken over een passende naam voor de nieuwe invulling van de vrijdagmiddag van het Dorpsfeest Markelo is veel gehoor gegeven. Prachtige creatieve creaties verschenen in onze ideeënbox!  Met de nieuwe invulling voor de vrijdagmiddag, wil Dorpsfeest Markelo ook graag een nieuwe naam introduceren.

Hilko Pruntel: “We hebben alle Markeloërs opgeroepen om mee te denken over een nieuwe naam voor de vrijdagmiddag. Iedereen -dus niet alleen bedrijven- is welkom in de tent. En dat was wat de nieuwe naam ook moet uitstralen. De naam die we nu hebben gekozen wordt al jaren officieus gebruikt. Zowel de termen bedrijvenuurtje, als Trap ’m An Party konden niet uit zijn schaduw komen en daarom hebben we bij meerderheid van stemmen vastgesteld dat de nieuwe naam is geworden…… BORRELUURTJE. Zoals Sam Schreurs aangeeft: Oud maar goud!!”

De naam is door zowel Sam Schreurs als ook door Ina Vreeman ingestuurd en zij zullen binnenkort een zakje Dorpsfeest-munten van het bestuur van Dorpsfeest Markelo ontvangen.