Bestuurswisseling

Gisteravond was er de jaarlijkse najaarsvergadering van de stichting Dorpsfeest Markelo. Er werd teruggekeken op een zeer geslaagd Dorpsfeest 2016. “Het was weer een geslaagd Dorpsfeest, met als hoogtepunten de grandioze optocht, buiten terras bij de tent en het vogelschiet evenement, welke werd ondersteund door geweldig weer. Dit jaar waren er ook twee duidelijke mindere punten tijdens het feest; het geluid op zondagmorgen in de tent was onder de maat en het uitgebleven van kermisattracties”: werd door voorzitter Henk Bussink weergegeven.

In de najaarsvergadering stonden de bestuursleden die afscheid nam centraal. Na jaren van trouwe dienst en maximale inzet werd afscheid genomen van: Gerrie Pinkert (secretaresse), Adriaan Nijland (buurtvertegenwoordiger Anholtskamp), Edwin Smit buurtvertegenwoordiger Pothoek), Gerrit Veltkamp (buurtvertegenwoordiger Rijssenseweg) , Henk Neutenberg  (buurtvertegenwoordiger Elsenerbroek), Marietje Scholten (buurtvertegenwoordiger Tolbuurt).

BSW2016_02  BSW2016_01

Als nieuwe leden werden benoemd : Ceciel Boode (secretaresse), Bryan ter Braack (buurtvertegenwoordiger Elsenerbroek), Jan Willem Kevelam (buurtvertegenwoordiger Rijssenseweg), Marian Klein Zandvoort (buurtvertegenwoordiger Anholtskamp). Henk Bussink verwelkomde de nieuwe leden en gaf aan hoe belangrijk het is om ondersteuning te krijgen uit de buurten. Immers: zonder vrijwilliger is er geen Maarkelsfeest.

In 2017 zal de uitdaging aangegaan worden om de Dorpsfeesttent op het nieuwe plein te gaan plaatsen. Tevens zal er extra aandacht komen voor de slogan “NIX18”. Zoals dit is overeengekomen met alle feesten in de Hof van Twente.