Bestel je dorpsfeestmunten online

Van donderdag 24 t/m zondag 27 augustus is #leukstefeestjevanhetjaar. Wil je niet in de rij staan tijdens het borreluurtje op vrijdagmiddag? Bestel je dorpsfeestmunten vanaf nu online.

De dorpsfeestmunten gelden het hele (lange) weekend als betaalmiddel in de feesttent, bij de snackkramen en bars op het feestterrein en ook bij Restaurant ’t Wapen van Markelo en Cafetaria & ijssalon De Spieker in Markelo. Deze munten zijn eenvoudig te herkennen aan de witte kleur en het opschrift ‘Dorpsfeest Markelo’. We hebben de prijs enkele jaren gelijk kunnen houden, maar ontkomen dit jaar niet aan een prijsverhoging. De munten kosten € 2,50 per stuk. Tijdens het feest koop je ze bij de kassa die dit jaar voor het eerst buiten de feesttent is, zie plattegrond. Betalen kan contant en (ook contactloos) met de pin.

Hoe werkt online bestellen?

Vanaf vandaag (t/m vrijdag 25 augustus 10.30 uur) zijn de munten online te bestellen in zakjes van 10 of 50 exemplaren. Je betaalt online en krijgt een bevestiging per mail met een factuur als bijlage (pdf). Op vertoon van het pdf-bestand, haal je jouw munten op vrijdag 25 augustus van 10.30-12.30 uur op aan de kassa even buiten de feesttent, zie plattegrond.