Themawagens

Het centrale hoofdthema voor 2019 is:

“BROODJE AAP”

Op 13 februari is het thema van de optocht 2019 bekendgemaakt. Tijdens een druk bezochte trekkingsavond bij De Haverkamp met maar liefst 11 buurten, heeft de optochtcommissie  het thema onthuld: Broodje Aap.

De buurten werden door de optochtcommissie verrast met een aantal leuke spelronden, die de definitieve startplek opleverde voor tijdens de optocht op zondag 25 augustus. Evenals vorig jaar zijn de buurten vrijgelaten in het bedenken van de subthema’s.

Overzicht startplaats optocht 2019

1 De Esch
2 Molenbuurt/ Prinsessenbuurt
3 Dijkerhoek
4 Beusbergen
5 Markelosebroek
6 Rijssenseweg
7 Stokkum
8 Achterhoek
9 Herike-Elsen
10 Koekoek
11 Goorseweg

 

Creatieve commissie
De Creatieve Commissie en de Optochtcommissie denken graag mee. In voorgaande jaren werd een creatieve morgen voor de wagenbouwers georganiseerd. Met ingang van dit jaar is besloten door beide commissies om deze te annuleren. Wanneer buurten toch de hulp van de Creatieve Commissie willen gebruiken, dan kan dat natuurlijk nog steeds! Stuur een mail naar de optochtcommissie om een afspraak te maken of jullie vragen voor te leggen. Zowel de Creatieve Commissie als de Optochtcommissie helpen de wagenbouwers maar ook de loopgroepen graag op weg. Zij kunnen bijvoorbeeld helpen bij het maken van een maquette of alleen al met het verder uitwerken van een idee.