Algemeen optocht

Kinderoptocht

Informatie over de kinderoptocht volgt.

Indien onvoorziene afgelasting Optocht

Afspraken maken is belangrijk om nog meer problemen te voorkomen. Indien vanwege weersomstandigheden of andere oorzaak de optocht afgelast wordt op het moment dat de deelnemers reeds staan opgesteld of zelfs tijdens de optocht. Deze afspraken zijn te downloaden met onderstaande link:

Klik hier voor Aflasting optocht

Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering

Vindt u onze optocht ook zo leuk? Maar heeft u er ooit wel eens bij stilgestaan wat er eigenlijk allemaal mis kan gaan bij zo´n optocht? En wie er dan opdraait voor de schade? Wat als er iemand aangereden wordt en degene die aangesproken wordt, is niet financieel draagkrachtig genoeg, waar kan het slachtoffer dan nog terecht?

Om te voorkomen dat u geconfronteerd wordt met dit soort vragen na een ongeval met de praalwagen, hebben wij de praalwagenverzekering afgesloten. Dit betreft uitsluitend een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering. Een verzekering die niet alleen het vermogen van de verzekerde veiligstelt maar er ook voor zorgt dat als er eens wat mis gaat, de benadeelde niet met lege handen achterblijft. De Stichting Dorpsfeest Markelo heeft de verzekering collectief afgesloten.

Hier is een folder voor de aansprakelijkheidsverzekering:

Brochure praalwagenverzekering 2018

Aan welke eisen uw wagen moet voldoen kunt u hieronder lezen.

Voorwaarden optochtwagen 2018:

Afspraken en aandachtspunten