Alcohol en roken

Geen alcohol onder 18 jaar
Net als bij alle horecabedrijven is het ook in en rondom de tent niet toegestaan voor mensen onder de 18 jaar om alcoholhoudende dranken te drinken en zal er in en rondom de tent geen alcoholhoudende drank verkocht worden aan mensen onder de 18 jaar. Dit geldt niet alleen voor het feestterrein maar ook voor alle horecabedrijven en winkels.

In dit kader zullen ook dit jaar polsbandjes verkrijgbaar zijn, voor jongeren van 18 tot en met 25 jaar. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs kun je een gratis een polsbandje krijgen. Jongeren onder 18 jaar krijgen geen polsbandje en zonder polsbandje zal geen alcoholhoudende drank worden verkocht aan jongeren. Wanneer getwijfeld wordt aan de leeftijd zullen de vrijwilligers achter de bar vragen om een polsbandje te laten zien. Wanneer iemand dan geen polsbandje kan laten zien, wordt er geen alcoholhoudende drank verkocht.

Roken?
In de tent is roken al een aantal jaren niet toegestaan. Op het ‘buitenterras’ is voor de rokers een plek ingericht. Om de sfeer hier nog eens te verhogen wordt daar ook de buitenbar met zijn Oostenrijkse sfeer geplaatst en is er op korte afstand ruimte gecreëerd voor de ‘eetstraat’.

Zonder legitimatiebewijs geen polsbandje en zonder polsbandje geen alcohol!
Wij zijn ons ervan bewust dat dit in voorkomende gevallen wat vervelend kan over komen, maar de wettelijke voorschriften dwingen ons hiertoe. Wij vragen om ieders medewerking en begrip.