Keet Parade 2019

Breng je eigen bar naar de tent tijdens de ‘Keet Parade
De organisatie van de 1e editie van de Keet Parade ligt in handen van Peter Tjoink, lid van de ONZIN-appgroep en Erik Bouwhuis, voorzitter van de Creatieve Commissie. Met het bericht ‘Breng je eigen bar naar de tent tijdens de ‘Keet Parade’ zijn de eerste stappen gezet en groepen benaderd om creatief aan de slag te gaan.  

Wees creatief!
Wees creatief en denk naast de gebruikelijke bars eens aan andere bars zoals een snoepbar, hakkenbar, saladebar of cocktailbar. De voorwaarden worden op korte termijn bekend gemaakt. De bar moet natuurlijk mobiel en eenvoudig te verplaatsen zijn. De Keet Parade is op zaterdagmiddag vanaf 13.30 uur in de feesttent en zal duren totdat de Schutterskoning bekend is, dan zullen de bars de tent moeten verlaten…

Creatieve ochtend
Op zaterdag 13 april wordt bij De Haverkamp een creatieve ochtend georganiseerd waar wagenbouwers vanaf 9.00 uur van harte welkom zijn om samen met de Creatieve Commissie hun optochtwagen uit te werken. “De groepen die mee willen doen aan de Keet Parade zijn hier natuurlijk ook van harte welkom om en met ons van gedachten te wisselen”, geeft Erik Bouwhuis aan.