Inschrijven 2023

Biljarttoernooi 2023
In samenwerking met de lokale horeca gaan we ook dit jaar weer een toernooi organiseren om te strijden voor de titel Biljartkoning(in) van 2023. Op donderdagavond 24 augustus zal bij Grand Café de Kroon de grote finale avond plaats vinden.

Vernieuwde opzet
Op basis van ontvangen feedback op de finale avonden van de afgelopen twee jaar zijn we als commissie gaan nadenken hoe we kunnen proberen het toernooi verder te optimaliseren. Hieruit hebben we een opzet bedacht waarbij we één gemengd toernooi organiseren met een finale avond waar we twee halve finales spelen en één finale. De gehouden enquête op social media en specifiek bij de biljarters die meededen in 2022 gaf ons de bevestiging dat men positief aankijkt tegen één gemengd toernooi!

Reglement
We spelen dit jaar met het principe van vrije loting, iedereen kan dus tegen iedereen loten. We spelen in het zogenaamde “afvalsysteem”, de verliezer van de betreffende partij is direct uitgeschakeld. Eén of meerdere beste verliezers kunnen worden ingeloot indien er een oneven aantal overblijft of het voor de toekomstige loting beter is deelnemers toe te voegen.

Het aantal te maken caramboles gaat op basis van je moyenne, voor alle deelnemers houden we hier deze moyennelijst aan. Uiteraard moeten alle deelnemers het gehele toernooi woonachtig zijn in Markelo om kans te maken op de titel van Biljartkoning(in) 2023.

Planning
Eind maart: communicatie speelronde 1
11 t/m 13 april: speelronde 1

Opgeven
Voldoe je aan het reglement en wil je je opgeven? Dat kan op twee manieren en tot en met 16 maart. Bij opgave ga je akkoord met het feit dat de biljartcommissie de naamgegevens en telefoonnummers delen met de overige deelnemers van het toernooi in 2023.

 • Via onderstaand inschrijfformulier

  Als je je per e-mail opgeeft, geef dan in ieder geval de volgende gegevens door:

  Naam
  Moyenne (indien aanwezig)
  Telefoonnummer (bij voorkeur mobiel nummer)

  De biljartcommissie hoopt op een groot aantal deelnemers!